in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Ginisov rekorder: Skoro svaki dan jede burger već 50 godina, prvi pojeo davne 1972. godine!

Neobičan rekord

Don Gorski, stanovnik iz Viskonsina, jeo je po jedan Big mek skoro svakog dana tokom 50 godina, što je više od 32.000 do avgusta prošle godine, prema Ginisovoj knjizi rekorda.

Niz je počeo 17. maja 1972. godine, kada je kupio automobil od svog oca i otišao u McDonald’s tokom svoje prve vožnje, navodi FDL Reporter.

– U tom trenutku sam rekao: “Vjerovatno ću ovo jesti do kraja života” – rekao je Gorski za Ginis prošle godine.

Gorski se vratio u taj isti McDonald’s prije nekoliko dana da proslavi 50 godina skoro svakodnevnog konzumiranja Big Maca. Ispred restorana se nalazi znak na kojem stoji: “Čestitamo Donu na 50 godina Maca”.

Iako je bilo nekoliko dana kada je pojeo dva ili više McDonald’s burgera, propustio je osam dana da jede Big Mac, uključujući jednom kada je snježna oluja zatvorila njegov lokalni McDonald’s 1982. i na dan kada mu je umrla majka.

Njegova ljubav prema Big Macu nije samo “lokalna stvar”. Pojeo je hamburgere u svih 50 država SAD i u Kanadi.

On ne planira da prestane da ih jede u skorije vrijeme.

– Ako dođem do 40.000, za to će mi trebati još 14 godina ili tako nešto – rekao je Gorski za Green Bay ABC filijalu WBAY TV nakon što je došao do 30.000 pojedenih.

– Mislim da ljudi ne slave 35.000, tako da ćemo vjerovatno čekati još 14 godina, a ja ću tada imati 78 godina, pa ćemo vidjeti kako ću biti tada – rekao je.