in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Predstavili najčudniji proizvod: Stižu Dysonove Zone slušalice s pročišćivačem zraka

Nova tehnologija

Dyson ulazi na tržište slušalica na najveći mogući sebi svojstven način, predstavljanjem Zone bluetooth slušalica koje poništavaju buku i u sebi imaju ugrađenu tehnologiju pročišćavanja zraka, zahvaljujući magnetskom viziru za lice bizarnog izgleda. To je i najčudniji i najambiciozniji proizvod koji je ta kompanija dosad napravila.

Najava predstavlja tek otkrivanje slušalica Zone prije jesenskog datuma izlaska, a Dyson u ovom trenutku ne objavljuje konkretne detalje poput cijene ili drugih specifikacija.

Cilj Zone slušalica jest učiniti život u urbanim prostorima ugodnijim pokušavajući ublažiti zagađenje zraka i buke, pojašnjavaju iz Dysona.

Dio Zone slušalica za pročišćavanje zraka zapravo minijaturizira njihovu postojeću tehnologiju filtracije zraka u novi, jedinstveni oblik. Zone slušalice uvlače zrak kroz svaku slušalicu pomoću para sićušnih kompresora. Zrak se zatim filtrira i usmjerava kroz “vizir” kako bi korisnik mogao udahnuti, pritom bez većine čestica i zagađivača.

Unatoč tome kako izgleda, vizir ne dolazi u kontakt s vašim licem kao što bi to činila maska. Umjesto toga, on se nalazi ispred vašeg lica, stvarajući prazninu u kojoj se mjehur čistog zraka može skupiti i udahnuti. Kompanija je pokazala i poseban dodatak koji bi se mogao pričvrstiti u slučajevima kada bi vam možda trebao odgovarajući puni kontakt i maska ​​za lice.

Vizir se pričvršćuje pomoću niza magneta, što mu omogućuje da se skine, ako slušalice samo želite koristiti kao regularne slušalice. Također ima šarke koje ga okreću prema dolje tako da možete normalno razgovarati s ljudima bez skidanja cijelog uređaja.

Dyson kaže da Zone slušalice mogu filtrirati do 99 posto zagađenja česticama, iako se filteri nmoraju zamijeniti nakon otprilike godinu dana. Dyson ističe da će tačna količina vremena ovisiti o tome s koliko zagađenja zraka naiđete i koliko aktivno koristite slušalice za filtriranje zraka.
Regularni dio slušalica

I dok se nošenje maski znatno normaliziralo u posljednje dvije godine, ostaje za vidjeti hoće li kupci biti spremni prihvatiti ovaj proizvod iznimno neobičnog izgleda, prenosi Verge.