in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Službeno predstavljen iPhone SE: Cijena iznenadila mnoge!

Konačno

Apple je službeno najavio potpuno novi iPhone SE s A15 Bionic čipom. Dizajn je isti kao i iPhone SE prethodne generacije. U nastavku pogledajte sve pojedinosti i što je novo s iPhoneom SE 3, uključujući i njegovo povećanje cijene.

Novi iPhone SE dostupan je u crnoj, bijeloj i crvenoj (Product Red) boji. Također ima izdržljiviji dizajn, koristeći isto prednje i stražnje staklo kao iPhone 13.

iPhone SE 3 također sada podržava 5G povezivanje, dok baterija ostaje istog kapaciteta kao i kod prolog modela (1821 mAh). U predstavljanju je rečeno kako bi izdržljivost trebala biti povećana zbog optimizacija tehnologije izvedbe i energetske optimizacije A15 Bionic čipa.

Također su istaknute ove funkacije:

• Kamera od 12 MP s funkcijom Deep Fusion i moćnom tehnologijom računarske fotografije

• Podržava fotografske stilove, baš kao i iPhone 13

• Smart HDR 4

• IP67 vodootpornost

iPhone SE 3 bit će dostupan 18. marta, a prednarudžbe počinju 11. marta. Maloprodaja će biti 429 USD (395 eura), što je povećanje od 30 USD u odnosu na iPhone SE druge generacije. Napominjemo da su ovo cijene u Americi, dok će u Europi cijena za osnovni model od 64 GB iznositi 519 eura, za 128 GB 569 eura i za 256 GB 689 eura. Dok se na našim područjima očekuje cijena od oko 560 eura, prenosi 9To5Mac.

“iPhone SE bio je nevjerovatno popularan izbor među našim postojećim korisnicima i novim korisnicima iPhonea, zahvaljujući svom legendarnom dizajnu, iznimnim performansama i pristupačnoj cijeni. Ove godine smo napravili najsnažniji i najizdržljiviji iPhone SE do sada, s boljim trajanjem baterije zahvaljujući A15 Bionic, istom čipu koji ima i naša linija iPhone 13 koji također otključava napredne funkcije fotoaparata kao što su Smart HDR 4, fotografski stilovi i Deep Fusion”, rekao je Kaiann Drance, Appleov potpredsjednik Worldwide iPhone Product Marketinga.

“A s 5G, iPhone SE korisnicima pruža brža preuzimanja i prijenose, kvalitetniji video streaming, interaktivnost u realnom vremenu u aplikacijama i još mnogo toga. Isporuka najnovije generacije tehnologije i performansi po ovoj cijeni nešto je što samo Apple može učiniti”, dodao je.