in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Kako downloadati YouTube video na računar ili mobitel?

Korisno

Neke činjenice vezane uz YouTube mnoge bi mogle iznenaditi. YouTube je druga najposjećenija stranica na Internetu, odmah iza Googlea, a brojke iza te platforme zaista su zapanjujuće. YouTube je u protekloj godini na mjesečnoj bazi u prosjeku posjećivalo oko 2.3 milijarde ljudi, a na dnevnoj bazi se gledalo više od milijardu minuta video uradaka.

Kada je tako, sasvim je logično da će neko htjeti preuzeti video na neki od svojih uređaja, bilo da se radi o računaru ili mobitelu, kako bi se te uratke moglo gledati kad god, bez potrebe za povezivanjem na Internet. Ta je radnja dopuštena, a čak je i sam YouTube nudi svojim korisnicima koji su voljni platiti za Premium verziju računa, međutim, uz neke očite nedostatke.

S druge strane, postoje i puno jednostavni načini kako to učiniti, a jedan od njih je uz softver YT Saver.

Youtube Premium

YouTube Premium će korisnicima ove platforme donijeti razne pogodnosti, a jedna od njih je preuzimanje videa na svoj uređaj.

Preuzimanje videa koristeći YouTube Premium jednostavno, ali da ima neke nedostatke. Glavni je nedostatak što je ta akcija omogućena isključivo kroz službenu YouTube aplikaciju za Android i iOS, dok je na računaru nema. Zbog toga zapravo nećete moći preuzimati video uratke na svoj računaar i to dovodi u pitanje isplativost YouTube Premiuma ako ste ga planirali plaćati zbog te mogućnosti.
YT Saver

YT Saver je softver kojim možete besplatno i brzo preuzeti bilo koji video s YouTubea, ali i drugih lokacija na Internetu. Točnije, on omogućuje svojim korisnicima da brzo i lako preuzmu jedan ili više video uradaka istovremeno, ali i playliste, kanale te samo audio dijelove videa s više od 10 hiljada različitih stranica jednim klikom. Neke od tih stranica uključuju i one najpopularnije poput YouTubea, Facebooka, Instagrama, Dailymotiona, TikToka, SoundClouda, Spotifya itd. YT Saver je upravo jedna od najpopularnijih solucija za preuzimanje muzike sa spomenutog Spotifya i njemu sličnih servisa jer njegovi korisnici mogu preuzeti i čitave playliste raznih umjetnika s brzinom do čak 320kb/s.

Također, ako je riječ o skidanju pjesama, a želite skinuti samo zvuk te vam spot, odnosno video, ne treba, možete odabrati pjesmu koju želite te je pretvoriti u audio datoteku. Uz to, video uratke možete pretvarati u različite formate kao što su MP4, MP3, MOV, AAC, WAV i još 20-ak drugih te ih rezati kako bi odstranili dio videa koji vam ne treba, prenosi Geek.