in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Probali Hextech Mayhem? Od sada ga možete igrati i na Netflixu – besplatno!

Besplatno

Pored hiljada i hiljada filmova i serija, Netflix pretplatnici od sada mogu da pikaju Hextech Mayhem: A League of Legends Story i na Netflix Games platformi, i to potpuno besplatno.

Hextech Mayhem je ritmička igra smještena u League of Legends univerzum, koja se prvi put pojavila u novembru 2021. godine. Dostupna za Nintendo Switch, PC, Xbox One i PlayStation 4, igru možete kupiti po cijeni od $9,99.

Prvog februara ugledala je svjetlost dana i na Netflix-ovoj gaming platformi, gdje je ”besplatna” za sve Netflix pretplatnike, koji igru mogu isprobati na svojim Android i iOS uređajima. Sve što treba da uradite jeste da instalirate Netflix aplikaciju na svom mobilnom telefonu, objašnjava IGN.

Netflix je prethodne najavio planove za svoju novoosnovanu gaming platformu, gdje će postepeno dodavati nove naslove. Na Netflix Gaming nedavno je stigao i mobilni RPG Dungeon Dwarves.

Vjerujemo da će Riot i Netflix nastaviti svoju saradnju, koja je imala odličan početak sa Riot-ovom nevjerovatno popularnom animiranom serijom Arcane.

Netflix Gaming je ogroman korak za čuvenu streaming platformu. Ko zna, možda za nekoliko godina uskoči u trku sa Twitch-om, YouTube Gamingom i Facebook Gamingom.