in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Hakiran YouTube kanal Blue Boxa: Poslane lažne prednarudžbe za Abandoned?

Blue Box Game Studios

Nikako da se smiri situacija u Blue Boxu koji je već posljednjih više mjeseci na meti prijetnji smrću i negativnih kritika od strane igrača zbog glasina koje su se širile forumima i gaming portalima oko njegove nadolazeće horor igre Abandoned.

Studio je sada objavio kako im je hakiran YouTube kanal i da su hakeri pomoću njega slali poruke za lažne prednarudžbe putem kojih su tražili novce za igru.

“YouTube kanal za Blue Box Game Studios je hakiran. Primili smo e-mailove od ranih ljudi da su primili poruke za pre-order. Molimo, nemojte otvarati i nemojte prenositi sredstava jer poruka nije od nas.”

Samo prošlog mjeseca, osnivač Hasan Kahraman je izjavio kako je situacija izmakla kontroli zbog toksičnosti usmjerenoj prema developerima ove igre. Za one koje nisu upoznati, Blue Box Game Studios se ove godine pronašao u neobičnoj situaciji gdje su mnogi mislili da je njegova nadolazeća igra Abandoned zapravo novi Silent Hill na kojem potajno radi Hideo Kojima.

Situaciji nisu pomogle ni dvosmislene objave od studija, ali ni gaming novinari koji su prenosili ove glasine kao da su u pitanju potvrđene informacije, prenosi Gameperspective.