in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Pogledajte kako izgleda Horizon Forbidden West na PlayStation 4

Igra odlično prenesena na PS4 Pro

Guerrilla Games je objavio nekoliko kratkih snimaka igre Horizon Fobidden West sa PS4 Pro konzole, a dodali su i da je igra postala zlatna. To znači da je igra spremna za objavljivanje bez ikakvih nedovršenih oblasti. Iako je teško procijniti kako igra radi na ovako malom uzorku, znaci su ohrabrujući.

Na PS Blog-u, Angie Smets iz Guerrilla studija je priznala da su svi prethodni snimci bili sa PS5 verzije igre, i otkrila tri snimka koji rade na hardveru prethodne generacije. U nastavku pogledajte kako oni izgledaju.


Čak i pored Twitter i gif kompresije, čini se da je igra odlično prenesena na PS4 Pro. Sony još nije objavio detalje o grafičkim elementima koji su izbačeni ili ”degradirani”, a nismo vidjeli igru i na vanila verziji PlayStation-a, tako da još ostaje da vidimo koliko je napora uloženu u igru prethodne generacije konzola, prenosi IGN.

Obzirom da je postala zlatna, Horizon Forbidden West ćemo sigurno videti 18. februara, a kolege su nedavno dobile priliku da testiraju četiri sata nastavka avantura sa Aloy.