in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Samsung najavio ultimativno “Ultra” iskustvo

Korisnici Galaxy S21 Ultra modela već mogu da koriste S-Pen

Samsung će u februaru održati svoj sljedeći Unpacked događaj, tokom kojeg se očekuje objava kompanijine nove linije Galaxy S22 telefona.

Tokom objave, TM Rot – predsjednik i šef poslovanja kompanije Samsung Electronics je istakao da nas očekuje “najistaknutiji uređaj iz S serije, koji je ikada kreiran”. Ovo je jasan znak da će biti objavljen model, koji će zamijeniti Galaxy Note seriju i imat će podršku za Samsung S-Pen pametnu olovku.

Samsung također potencira Galaxy S22 Ultra model rečenicom: “Spremite se za ultimativno Ultra iskustvo”.

Korisnici Galaxy S21 Ultra modela već mogu da koriste S-Pen, ali olovka nije smještena u slot na telefonu. Pored toga, prateća futrola čini telefon nezgrapnim. To bi trebalo da se promijeni od februara.

U svojoj najavi, zvaničnik Samsunga opisuje i iskustvo u segmentu kamera, ističući da će korisnici imati mogućnost da kreiraju najbolje i najsvetlije noćne fotografije i video klipove koje su ikada napravili telefonom. Tokom dana će uživati u snazi, brzini i alatkama za fotografisanje.

Samsung nije objavio zvanični datum predstavljanja Galaxy S22 linije, a glasine od ranije su pominjale da će to biti 8. februar.