in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Twitter konačno uvodi novu mogućnost: Nećete više morati da gledate sadržaj blokiranih korisnika

Twitter je omogućio novu opciju, koja će korisnicima olakšati da filtriraju sadržaj koji ne žele da vide

Popularna društvena mreža Twitter ističe da čini sve kako bi se osiguralo da korisnici ne vide ništa što dolazi od strane naloga koji su blokirani ili prigušeni. Radi se i na ažuriranjima kako bi se sakrili ti nalozi i ključne riječi u više segmenata na platformi.

Na webu, kao i na Android i iOS platformama, korisnici više neće viđati događaje od blokiranih i prigušenih naloga u Explore tabu ili iz What’s Happening polja sa strane. Takođe, neće se pojavljivati ni u e-mailovima koje stižu od strane Twittera, prenosi Engadget .

Radi se o dobrodošloj i dugo očekivanoj karakteristici, koja bi korisnicima trebalo da omogući veću kontrolu nad sadržajem koji vide na platformi.

Twitter je u prethodnim mjesecima testirao i objavio druge funkcije, koje spriječavaju uznemiravanje na mreži. Eksperimentisao je sa Safety Mode funkcijom, koja automatski i privremeno blokira naloge koji koriste uvredljiv riječnik ili šalju odgovore koji se ponavljaju.

Tokom oktobra prošle godine, dodat je način da se uklone neželjeni pratioci, bez potrebe da moraju prvo da se blokiraju.