in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Apple prodaje krpu za brisanje iPhonea, a cijena je iznenadila mnoge

Apple iznenadio korisnike

Apple je jučer u prodaju ubacio komadić tkanine uz pomoć kojeg možete brisati vaše Apple uređaje koji se prodaje zasebno, a cijena mu je 19 dolara.

Ako spadate među korisnike koji se jako brinu za sigurno čišćenje svojih Apple proizvoda, stiglo je rješenje u obliku službene krpice.

Appleova ‘Apple krpica’ komadić je tkanine nepoznatog sastava koji je napravljen za čišćenje svega od MacBooka Pro, preko iPada do iPhonea, a ubačen je u ponudu nakon završetka prezentacije novih M1 Pro i M1 Max čipova, AirPodsa treće generacije i MacBookova Pro, prenosi 9to5Mac.

Brendiran komadić tkanine napravljen od neabrazivnih materijala prodaje se zasebno. Pored logotipa Apple koji je vidljiv na fotografijama, nikom zapravo nije jasno po čemu se ovo razlikuje od tipične krpice od mikrofibre koju se može kupiti po djeliću njegove cijene.

Apple inače za čišćenje uređaja predlaže ‘meku krpicu bez vlakana’ i ‘izbjegavanje abrazivnih tekstila, ručnika, papirnatih ručnika i sličnih stvari’. Na stranici proizvoda Apple kaže da je napravljen za čišćenje ekrana i nano teksturiranog stakla na svim Apple proizvodima.

Da – ispod proizvoda također postoji i lista podržanih uređaja.