in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nesvakidašnji spoj: Adidas će u suradnji s Microsoftom izraditi Xbox patike

Uspješna saradnja

Saradnja Microsofta i Adidasa predstavlja globalni početak programa, koji slavi popularne periode igranja, od sportova, pa sve do videoigara.

Kako bi proslavili 20 godina od lansiranja njihove igraće konzole, Microsoft se udružio s Adidasom u svrhu izrade limitiranog izdanja Xbox patika, koje će s popularnim „X“ logotipom i zelenim detaljima, zasigurno privući poglede brojnih obožavatelja tvrtkine konzole.

Riječ je o patikama koje će Microsoft isključivo koristiti u promotivne svrhe, pa će se brojni zainteresirani namučiti ne bi li ih se „dočepali“, no James Monosmith, voditelj marketinga Xboxa, ističe u saopćenju da će kasnije ove godine stići još modela, uključujući i jedan par kojeg će svi moći kupiti.

„Ovo je tek početak našeg partnerstva s Adidasom, pa ćemo sljedećih nekoliko mjeseci nastaviti obilježavati svoju 20. godišnjicu lansiranjem dodatnih patika inspiriranih prošlim i sadašnjim generacijama Xbox konzola, uključujući i prvi par koji će našim obožavateljima biti dostupan za kupnju kasnije ove godine“, objašnjava Monosmith.