in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nokia će uskoro predstaviti novi tablet: Stiže osvježeno izdanje!

Glasine sve jače

Nokia je otkrila da će uskoro predstaviti novi tablet u oktobru 2021. Uporedili su pomenuti uređaj sa najnovijom verzijom legendarnog telefona koji je dobio svoje osvježeno izdanje u 2017. godini – čuvene Nokije 3310.

Nokia je na Twitteru objavila fotografiju koja ukazuje na to da nas vrlo brzo očekuje novi Nokia tablet.

Prva fotografija ovog uređaja isporučena javnosti prikazuje tablet u blizini Nokije 3310 iz 2017. godine, prenosi Slashgear.

Tu možete da vidite novi tablet sa kućištem koje je nešto više od dvostruko veće od telefona. Ovo se podudara sa specifikacijama za tablet koji je procurio ranije ove godine pod imenom Nokia T20.

Prema nanovijim informacijama, Nokia T20 ima ekran od 10,36 inča sa najmanje dvije konfiguracije. Jedan je samo WiFi, drugi ima 4G LTE. Vrlo je vjerovatno da će ovaj tablet biti objavljen sa 4 GB RAM -a, 64 GB interne memorije (najmanje) i po cijeni ispod 200 USD. Datum otkrivanja (a možda i datum izlaska) tableta Nokia T20 je 6. oktobar 2021. godine.

Ako se osvrnemo na Nokiu 3310 (2017), vidjet ćemo nekoliko zanimljivih detalja. Ovaj uređaj je izuzetno jeftin, kakav bi trebalo da bude i ima klasičan dizajn.