in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Horizon Forbidden West će imati besplatnu next-gen nadogradnju

Sonyjevi čelnici za nepuna tri dana ipak promjenili pjesmu

Vijest da Horizon Forbidden West neće nuditi besplatnu nadogradnju sa PS4 na PS5 verziju prilično je razljutila razočarane PlayStation fanove do te mjere da su se usijali forumi i društvene mreže. To je upalilo alarm i u Sonyjevom stožeru, pa su Sonyjevi čelnici za nepuna tri dana ipak promjenili pjesmu.

Reagirajući na komentare povodom cijele situacije, predsjednik i šef Sony Interactive Entertainmenta Jim Ryan potvrdio je kako će svi koji kupe PS4 inačicu Horizon Forbidden Westa dobiti besplatnu nadogradnju na PS5 verziju, navodi Goodgame.

Naime, Ryan je u svom saopćenju naglasio da se besplatne next-gen nadogradnja ili kako je u Sonyju vole zvati “Dual Entitlement” odnosi na launch ekskluzive, a kako je i Horizon Forbidden West jedan od takvih naslova, unatoč činjenici da su ga problemi koje je izazvala pandemija potisnuli u iduću godinu, i za njega će ipak važiti ova pogodnost, iako su informacije od prije nekoliko dana govorile suprotno.

I dok su u Sonyju nakon reakcija igrača ipak pokleklnuli sa Horizon Forbidden Westom, ova Guerrillina PlayStation ekskluziva bit će ujedno i posljednja koja će dolaziti sa Dual Entitlement opcijom.