in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Stigao prvi teaser trailer za Spider-Man: No Way Home

Pogledajte trailer!

Došlo vrijeme da vidimo nove pustolovine glavnog junaka Petera Parkera. S obzirom na prijašnje Marvelove filmove taj put će se odvijati kroz nekoliko dimenzija.Trailer Spider-Man: No Way Home je ovdje, a možete ga pogledati u nastavku.

U kina stiže 17. decembra, a film prati Petera Parkera za kojega svijet sada zna da je to Spider-Man. Ako ste gledali prošli nastavak Spider-Man:Far From home onda znate o čemu pričamo. Očito, otkrivanje njegova tajnog identiteta utječe na ljude oko njega. Kako bi riješio pitanje svog tajnog identiteta obraća se jednom Marvelovom junaku kojega+ je utjelovio Benedict Cumberbatch. Parker želi da Dr.Strange pomoću magije učini da svijet zaboravi ko je Spider-Man. Naravno taj događaj izazvao je mnoge posljedice s kojima će se Spider-Man morati susresti.

Spider-Man: No Way Home igraju Tom Holland kao Peter Parker, Zendaya kao MJ, Jacob Batalon kao Ned Leeds i Benedict Cumberbatch kao Doktor Strange. S druge strane, Alfred Molina ponavlja svoju ulogu Otta Octavija iz Spider-Mana 2, a Jamie Foxx ponovno će glumiti Maxa Dillona zvanog Electro, ponavljajući svoju ulogu u filmu Amazing Spider-Man 2.

Spider-Man: No Way Home jedno je od tri izdanja MCU-a za kasnu 2021. koja stižu 17. decembra.

Sljedeći film koji dolazi u kina iz Marvelove tvornice je Shang-Chi i Legenda o deset prstenova, koji stiže 3. septembra. 5. novembra debitirat će The Eternals, a najnoviji trailer daje nam bolju ideju o čemu se radi u filmu.