in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Adele u bikiniju izazvala lavinu negativnih komentara

Neki su čak otišli toliko daleko da su počeli govoriti kako Adele želi dobiti simpatije na račun Afroamerikanaca

Britanska pjevačica Adele nastavlja promovisati svoju novu, vitku figuru, i nikako da shvati da ljudi uvijek mogu da naći nešto za šta će je prozivati. U ovom slučaju, čak, ne mogu da se odluče šta im više smeta – njena frizura, boja bikinija ili promjena imidža.

Adele je fotografijom na Instagramu htjela obilježiti karneval u Notting Hillu koji je ove godine otkazan zbog pandemije koronavirusa. Na slici ima gornji dio bikinija sa zastavom Jamajke, kragnu od žutog perja, zlatni lanac i helanke, a kosu je svezala u punđice.

Nije dugo čekala na reakcije i izbor frizure i bikinija mnogima se nije dopao, jer su u tome “prepoznali” neke druge motive popularne pjevačice.

Odmah su joj se javili pratioci koji tvrde da je ta frizura neprikladna jer je zaštitni znak Afroamerikanaca širom svijeta. Neki su čak otišli toliko daleko da su počeli govoriti kako Adele želi na taj način dobiti simpatije na račun Afroamerikanaca.

S druge strane, fanovi su stali u njenu obranu, objašnjavajući da je Adele fotkom samo htjela da pokaže svoju novu figuru nakon što je izgubila čak 45 kilograma. Treći kažu da Adele ne liči na sebe, i njen novi izgled i imidž porede s Katy Perry.