in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Imamo novi trik: Kako se na lagan način riješiti masnih naslaga sa električnog šporeta

Umjesto da provedete sate ribajući masne naslage koje se nakupe na staklu pećnice, uzmite tabletu za perilicu posuđa

Čišćenje šporeta jedan je od najzamornijih kućanskih poslova. Upravo se zato sada proizvode šporeta s pirolizom, koje se same čiste. No, ako ste zapeli sa starijim modelom koji nije toliko pametan, ne preostaje vam drugo nego kleknuti i baciti se na ribanje.

Taj posao ipak ne mora biti toliko mučan i dugotrajan, barem sudeći prema objavi jedne žene, koja je je otkrila genijalan trik za lako čišćenje pećnice. Svoje je rezultate pokazala na Facebooku i oduševila velik broj ljudi, prenosi The Sun.

Tableta za mašinu za suđa i topla voda

Umjesto da provedete sate ribajući masne naslage koje se nakupe na staklu električog šporeta, uzmite tabletu za mašinu za suđe.

– Vidjela sam na YouTubeu video u kojemu jedna žena ovo radi. Koristila je tabletu za suđe i toplu vodu. Oduševljena sam kako djeluje!- napisala je korisnica Facebooka.

Uzmite bijeli dio tablete i umočite u toplu vodu, ali ne prevruću – kako se tableta ne bi posve otopila. Ne treba vam ni krpa, ni spužva – samom tabletom oribajte masne naslage. “Ovo me natjeralo da sutra očistim špore”, samo je jedan od pozitivnih komentara ispod objave.