in

LOVELOVE WOWWOW

Nakon sedam mjeseci vratio se u stan pa ostao u šoku stanjem u kojem ga je zatekao

Neimenovani muškarac iz provincije Hubei podijelio je snimku na društvenim mrežama, nakon što je u svoj dom ušao prvi put nakon sedam mjeseci, prije nego što je počela pandemija koronavirusa

Neimenovani muškarac iz provincije Hubei podijelio je snimku na društvenim mrežama, nakon što je u svoj dom ušao prvi put nakon sedam mjeseci, prije nego što je počela pandemija koronavirusa.

Snimka malog botaničkog vrta brzo je postala viralna, a mnogi su se odmah zapitali kako je moguće da su biljke toliko narasle bez njega. Ispostavilo se kako je i njegov brat imao ulogu u tome.

Vlasnik stana rekao je za kinesku videoplatformu Miaopai da je zaglavio u svom rodnom gradu od Proljetnog festivala zbog koronavirusa. Mogao se vratiti tek prošli mjesec i bio je šokiran stanjem stana. Navodno je zamolio svog brata, koji živi u istoj zgradi i ima rezervni ključ, da povremeno zalijeva biljke, no nije zamišljao da će njegov brat dopustiti da “biljke preuzmu”, prenosi Oddity Central.

– Četiri biljke su mi umrle u posljednjih sedam mjeseci, koja je tajna tvog brata?- samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.