in

TUGYTUGY

Donatela Versaće o paklu koji je prošla zbog droge: Ubistvo brata Đanija promijenilo je sve

Slavna modna dizajnerica otvorila je dušu i progovorila o teškom razdoblju svog života kada se prvi put susrela sa narkoticima, ali i kada je, i ne primjetivši, od njih postala i zavisna

Slavna modna dizajnerica otvorila je dušu i progovorila o teškom razdoblju svog života kada se prvi put susrela sa narkoticima, ali i kada je, i ne primjetivši, od njih postala i zavisna.

-Počela sam sa kokainom u 33. godini, prvi put nisam osjetila ništa, samo mi se nije spavalo. Nastavila sam, ali samo na zabavama, kada me braća nisu vidjela. Nikad u životu se nisam tako ludo provodila. Nije mi padalo na pamet da sam postala zavisna. Mislila sam da mogu da se kontrolišem, ali je kokain kontorilisao mene- počela je priču Donatela.


Međutim, ubistvo brata Đanija 1997. godine promjenilo je sve.

-Đani je ubijen i odjednom sam postala novo lice brenda. Niko ne bi želio da kupi i obuče odjeću koju potpisuje nestabilan i slab kreator, koji gubi glavu zbog droge i sklon je samosažaljenju- priznaje.

Donatela je snagom volje uspjela da se otrgne od droge, ali je zamijenila zavisnošću od plastičnih operacija zbog čega više ne liči na sebe.