in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Osuđen na 9 godina zbog ubojstva influencerice: Rugala mi se nakon što smo imali odnos, zgrabio sam nož iz kuhinje

Rus  Maksim Garajev osuđen je na devet godina zatvora zbog ubojstva blogerice, studentice medicine i prostitutke Ekaterine Karaglanove

Rus Maksim Garajev osuđen je na devet godina zatvora zbog ubojstva blogerice, studentice medicine i prostitutke Ekaterine Karaglanove.

Garejev je Ruskinju izbo nožem, a potom njeno golo tijelo utrpao u kovčeg u stanu u Pirijevoj ulici u Moskvi. Na njenom tijelu pronađeno je čak 19 uboda nožem.

Karaglanova je pokušavala izgraditi influencersku karijeru, na Instagramu ju je pratilo 80.000 ljudi, a uspoređivala se s glumicom Audrey Hepburn.

Ispostavilo se da je Ekaterina, koja je radila u bolnici, u slobodno vrijeme radila kao eskort kako bi platila studij medicine.

Garejevu je pak uzor bila lutka Ken te se navodno i operirao kako bi što više sličio barbikinom partneru. Policiji je ispričao da je Ekaterina vrijeđala njegov imovinski status, seksualne vještine i osobnost nakon što joj je platio za seks. Navodno mu je govorila da nije bogat kao drugi muškarci te mu je predbacila da je nije zadovoljio u krevetu.

-Nakon seksa se nastavila šaliti na moj račun. Izgubio sam kontrolu i zgrabio nož iz kuhinje. Okrenula se, a ja sam je ubo u vrat. Pokušala je pobjeći u kupaonicu i zatvoriti vrata, no izvukao sam je van. Krvi je bilo posvuda, počela je vrištati. Začepio sam joj usta i ubo je u grudi- ispričao je.

Tad se počela boriti s njim, a on ju je oborio na pod i ponovno ubo. Taj je ubod bio smrtonosan.

Ekaterinini roditelji tvrde da nije bila prostitutka.

Ekaterinu je u stanu pronašao stanodavac, kojeg su kontaktirali njeni roditelji nakon što im se danima nije javljala. Ruski mediji prizor koji je zatekao opisuju “kao iz horora”.

Zadnji put se na društvenim mrežama oglasila 22. jula, a pisala je o putovanju na Krf. Pronađena je pet dana kasnije.

Inače, Karaglanova je redovito objavljivala fotografije na Instagramu. U mart prošle godine pisala je o planovima da će preurediti stan, putovanjima u inozemstvo i “još nekim važnim aktivnostima”, o kojima nije željela govoriti unaprijed. Započela je i specijalizaciju na odjelu za dermatologiju i venerologiju.