in

TUGYTUGY WOWWOW

Pjevačica Dafi šokirala javnost: Bila sam drogirana, silovana i zarobljena

Pjevačica Dafi, dobitnica Gremi nagrade, otkrila je da je bila drogirana i silovana, nakon što ju je napadač zarobio

Pjevačica Dafi (Duffy), dobitnica Gremi nagrade, otkrila je da je bila drogirana i silovana, nakon što ju je napadač zarobio.

Na zvaničnom Instagram nalogu, koji prati 33.000 pratilaca, tridesetpetogodišnja pjevačica objavila je da je „oporavak potrajao”.

Pjevačica iz Velsa, čiji je singl Mercy dosegao vrhove top lista u Velikoj Britaniji 2008, takođe je napisala: „Istina je, a molim vas da mi vjerujete da sam okej i bezbjedna”.

– Nekoliko dana sam bila zarobljena, a zatim su me drogirali i silovali- stoji u poruci fanovima.

Njen debi album Rockferry prodat je u sedam miliona primjeraka, a bio je na prvom mjestu liste albuma u šest zemalja.

Takođe, za ovo ostvarenje dobila je tri Brit i jednu Gremi nagradu.

– Možete samo da zamislite koliko puta sam razmišljala da pišem o ovome- napisala je na Instagramu.

Ona je napisala i da su je mnogi pitali šta joj se desilo, gdje je nestaa i zašto.

-Jedan novinar me je kontaktirao, pronašao je način da dođe do mene i rekla sam mu sve prošlog ljeta. Bio je veoma ljubazan i prijalo mi je da konačno pričam o tome- stoji u statusu.

Dafi se obratila svojim fanovima na Instagramu i objavila šta joj se desilo:

 

View this post on Instagram

 

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

A post shared by @ duffy on


„Istina je, a molim vas da mi vjerujete je da sam okej i bezbjedna sam, ali bila sam silovana, drogirana i držana u zarobljeništvu nekoliko dana. Naravno da sam preživjela- napisala je pjevačica.

Dodala je da je oporavak potrajao, ali da ne postoji lakši način da priča o tome.

– Ali mogu da vam kažem da sam u prethodnoj deceniji, toliko željela da osjetim sreću u srcu i sada sunce ponovo sija- kaže ona.

„Tuga u mojim očima”

„Pitate ste zašto nisam odabrala da koristim glas da izrazim bol? Ne želim da pokažem svijetu tugu u mojim očima. U sebi sam se pitala kako mogu da pjevam iz srca, ako je ono slomljeno?- dodala je.

Singl „Mercy” bio je na prvom mestu u 12. zemalja

– Osjećam veliku ljubav i iskrenu zahvalnost za ljubaznost koju ste mi ukazali tokom godina. Bili ste mi prijatelji. Želim da vam se zahvalim na tome. Molim vas poštujte da je bilo jako teško da bilo šta kažem, ne želim da se moja porodica opterećuje time. Molim vas da me podržite i učinite da ovo bude pozitivno iskustvo- stoji u statusu.