in

LOLLOL LOVELOVE WTFWTF TUGYTUGY WOWWOW

Sin “Lovca na krokodile” objavio fotografiju na kojoj neodoljivo podsjeća na svog tragično preminulog oca

Mlađi Irwin nastavio je očevim stopama i danas je televizijska ličnost

Robert Irwin, 16-godišnji sin tragično preminulog ‘Lovca na krokodile’ Stevea Irwina, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj jako podsjeća na svog oca.

– O moj bože, ovdje si isti otac! Odrasla sam gledajući ga i pomogao mi je da zavolim sve životinje, čak i kada nisu mekane- jedan je od komentara obožavatelja.

 

View this post on Instagram

 

❤️🐨

A post shared by Robert Irwin (@robertirwinphotography) on


– Morala sam više puta pogledati fotografiju jer sam mislila da je ovo stara fotka tvog oca. Jako sličiš na njega. Znam da je jako ponosan na tebe, ostatak svijeta zasigurno jest- poručila mu je druga obožavateljica, dok su mu ostali mahom pisali da “Steveova ostavština živi s njim” i da je naslijedio “puno vrlina” svog oca.

Mlađi Irwin nastavio je očevim stopama i danas je televizijska ličnost i zaštitik divljih životinja u ‘Australia Zoou’ kojeg je u vlasništvu njegove porodice.


Inače, Robert je imao samo tri godine kada mu je otac Steve tragično poginuo nakon uboda raže. Očito je naslijedio njegovu ljubav prema divljini i životinjama, a ima i svoju televizijsku emisiju ‘Robert's Real Life Adventures’, dok se s majkom Terri i sestrom Bindi pojavljuje u emisiji ‘Crikey! It's The Irwins’.

Zapratite nas na Facebook stranici: Noob.ba