in

Provozajte se hoverboardom u akcijskoj avanturi Effie

Effie je akcijska avantura koja se nada rekreirati onaj osjećaj igranja prvih 3D platformerskih igara na PlayStationu 2. U tom pogledu inspiraciju uzima od nekih velikih imena poput Jak & Daktera, Ratcheta i Raymana, a ako je suditi po izgledu – čini se kako će u tom naumu i uspjeti.

Igra će vas staviti u ulogu Galanda – lika koji se nada povratiti svoju mladost nakon što ga je zla vještica kletvom naglo pretvorila u starca. Galand će u toj namjeri proputovati prekrasnim svijetom imena Red Plain of Oblena te se boriti protiv raznih stvorenja i rješavati brojne platformerske i druge izazove. U tome će mu pomoći njegov štit Runestone s koji mu može poslužiti u borbi, ali se i pretvoriti u pravi fantastični hoverboard s kojim će moći lebdjeti po crvenim livadama. Štit će također biti moguće nadograditi u tijeku igre.

Igra se hvali velikim svijetom bez učitavanja i mogućnošću nelinearnog prolaska kroz igrine brojne misije. Sve to moći ćemo i sami isprobati kada igra, 4. 6. izađe na PlayStationu 4, dok će PC igrači pričekati do trećeg kvartala ove godine. (hcl.hr)