in

Developeri Pokemona Go napokon predstavili svoju Harry Potter igru

Niantic i WB Games su napokon predstavili neke konkretnije informacije o davno najavljenoj Harry Potter mobilnoj igri imena Harry Potter Wizards Unite.

Ono što smo znali prije jest da se radi o igri proširene stvarnosti, po sličnom principu kao što je to i veliki hit Pokemon GO. Od Pokemona GO se zbog ovoga, naravno, ne odustaje, no Niantic je krenuo u nove velike projekte, a uskoro bi trebali vidjeti o čemu se tačno radi sa Harry Potterom.

U igri preuzimate ulogu novoga lika tajne službe zvane Statute of Secrecy, koje je osnovalo Ministratsvo magije i internacionalne zajednice čarobnjaka kako bi istražili razne tajne koje muče Ministarstvo. Kada krenete u svijet oko vas, mapa će vam otkrivati tragove magije na stvarnim lokacija kao i lokacije Foundablesa. Sve ostalo je u sasvim Harry Potter stilu, korištenje šaorbnih štapića, miješanje napitaka i dodatni zadaci biti će dio ove pustolovine za koju zasad imamo samo poneke slike.

Prijave za predregistraciju su otvorene, te iste, zajedno sa detaljnijim opisima što vas sve čeka uskoro u igri možete vidjeti na službenim stranicama. (goodgame.hr)