in

Procurio izgled cijelog rostera Mortal Kombata 11

Iako smo dosad već imali priliku vidjeti brojne leakove vezane za Mortal Kombat 11 roster, najnoviji koji je sinoć kasno osvanuo na Redditu, po prvi put nam djeluje prilično autentično.

Naime, na Redditu je sinoć osvanuo screenshot koji navodno prikazuje kompletan MK11 roster koji, kao što možete vidjeti ispod, izgleda veoma zanimljivo.

Taj post vrlo brzo je uklonjen s Reddita, no Reset Era korisnik pod nadimkom NeoRaider uspio je “uhvatiti” navedeni screenshot i postati ga na ovom popularnom forumu.
Navodni roster, priznajemo, donosi nekoliko iznenađenja, ali novih likova. Tako od još nepotvrđenih starih likova tu su Jaqui Briggs, Frost, Cassie Cage, Kung Lao, Kotal Kahn, Erron Black i Liu Kang, a tu su uz Gerasa i još dva nova lika, Kollector i Cetrion. Također, na screenshotu možemo vidjeti i još nekoliko likova čije slike nedostaju.

Jedan od njih je već potvrđeni Johnny Cage, a pored njega roster bi navodno trebao uključivati i Jaxa, Nooba Saibota, Kitanu i Shang Tsunga, dok bi dodatni skriveni likovi mogli biti Mileena i Shinnok.

Zanimljivo je da u rosteru nema ranije spominjanih Reptilea i Raina, no budući da je na slici je vidljivo i devet praznih mjesta koja su vjerojatno rezervirana za DLC likove, moguće je da će oni u igru stići naknadno.

Naravno, budući da se radi o mogućem leaku koji bi se mogao pokazati i kao tačan i kao netačan, na isti ćemo i dalje posmatrati s određenom dozom rezerve, no iskreno, sve nam djeluje veoma autentično.

Mortal Kombat 11 na PS4, Xbox One i PC dolazi 23. aprila, a sudeći prema još uvijek nepotvrđenim glasinama, njegova Switch verzija mogla bi malo kasniti te izaći nekad tokom aprila.

(hcl.hr)