in

Dva Dinamova nogometaša igraju FIFA-u s vlastitim likovima i ocjenom 99

Electronic Arts nagradio je dinamovce Dinija Olma i Damiena Kadziora kao strastvene igrače FIFA-e 19 i FIFA Ultimate Teama. Dvojac je tako dobio vlastite kartice za FIFA Ultimate Team s maksimalnom ocjenom od 99.

Dinamo Zagreb pohvalio se na službenoj Facebook stranici kako njihove mlade zvijezde slobodno vrijeme vole kratiti uz najpopularniju nogometnu igru današnjice. Kako bi nastavili uživati u FIFA-i 19 Electronic Arts ih je nagradio novim FUT karticama na kojima su dobili maksimalne ocjene od 99. Radi se o promociji pomoću koje tvorci FIFA-e nagrađuju profesionalne nogometaše koji igraju njihovu popularnu igru.

[EA SPORTS FIFA] Naše mlade zvijezde Dani Olmo i Damian Kadzior su fanovi EA Sports FIFA serijala, te Ultimate Teama, a…

Gepostet von GNK Dinamo Zagreb am Montag, 25. Februar 2019

Sretne li tako na virtualnom terenu FIFA Ultimate Teama Danija Olma s ocjenom 99, znajte da iza njega stoji pravi Olmo jer će samo oni imati te kartice na raspolaganju. Inače, obojica su među najbolje ocijenjenim igračima Dinama u FIFA-i. Kadzior s In-Form karticom i ocjenom 77 te Olmo s ocjenom 75. Međutim, nastavi li Dinamo s dobrim igrama u Europi, uskoro bi i oni mogli dobiti nove kartice s još boljim ocjenama. (Index.hr)