in

Overkill’s The Walking Dead odgođen za konzole

Dugoočekivani Overkill’s The Walking Dead ćemo pričekati još neko vrijeme dok dođe na konzole. Overkill Software, Starbreeze Publishing i 505 Games su izdali prošle godine PC verzije koja je prošla poprilično loše, pa nije čudno da su se odlučili za odgodu PlayStation 4 i Xbox One verzije. No, što ta odgoda zapravo može donijeti ovoj igri, ostaje pitanje.

Razgovarajući sa GamesIndustryem, Starbreeze Publishing su naveli kako reevaluiraju igru i njene performanse, ne navodeći ni otprilike kada bi igra mogla izaći.

Ova vijest je usljedila nakon nedavnih događaja u kojima se otkrilo da su švedske vlasti počele istraživati Starbreeze zbog navodnog nezakonitog trgovanja na temelju povlaštenih informacija, te su čak i uhapsili jednog zaposlenika firme. Izgleda da se puno loših i čudnih stvari događaju kod ovoga izdavača, koji je samo dio para koji su zaduženi za izdavanje igre (drugi su 505 Games) pa su mnogi uvjereni kako nećemo ni dočekati izlazak konzolaške verzije.

Više informacija o igri bi trebali dobiti u narednim sedmicama, a sve koje interesira igra mogu je probati na PC-u. (goodgame.hr)