in

Pogledajte kojim mladim nogometašima FIFA 19 predviđa svijetlu budućnost

FUT Future Stars naziv je nove promocije u FIFA-i 19 u kojoj se predviđaju zvjezdane karijere mladim igračima koji se još nisu potpuno etablirali. Igrači mlađi od 23 godine kojima EA Sports predviđa svijetlu budućnost, dobit će tako nove kartice za FIFA Ultimate Team s ocjenama kakve bi mogli imati kad ostvare puni potencijal.

EA Sports je s promocijom započeo u srijedu, 16. januara, kada su otkrivene i prve tri buduće zvijezde. Nove FUT kartice su tako dobili veznjak Manchester Cityja Phil Foden, branič Ajaxa Matthijs de Ligt te mlado krilo madridskog Reala Vinicius Junior. De Ligt i Junior dobili su kartice s ukupnom ocjenom 92, dok je Englez dobio 88. Kartice će biti dostupne u igri od petka u popodnevnim satima.

Navedeni trojac već je poznat ljubiteljima nogometa i nogometnih igara pa se tako sva trojica nalaze na većini popisa wonderkidova u novom Football Manageru. De Ligt kotira kao jedan od najboljih mladih braniča u igri, a s 19 godina već je upisao i 13 nastupa za reprezentaciju Holandije, dok Junior i Foden još igraju za U20, odnosno U21 reprezentacije.

Spominje se još nekoliko igrača koji bi mogli biti uključeni u FUT Future Stars, a to su Jadon Sancho iz dortmundske Borussije, Evertonov Ademola Lookman i Arsenalov Matteo Guendouzi.  (Index.hr)