in

Fantastična četvorka bi mogla uskoro doći u Marvelovu Spider-Man igru

Marvelova Spider-Man igra bi uskoro mogla dobiti novi sadržaj vezan za Fantastičnu četvorku.

Zadnji Marvelov stream je prikazao teaser u kojem su najavili proslavu Fantastic Fours sedmice koja počinje danas. I, izgleda prema teaseru, mnoge igre će dobiti dodatan sadržaj vezan za Fantastičnu četvorku, a među njima bi mogla biti i PlayStation 4 igra sa Spider-Manom.

“Nešto fantastično dolazi u Marvel’s Spider-Man igru uskoro” – rekao je potpredsjednik Marevlovog ogranka za nove medije Ryan Penagos na samom kraju streama te naveo da ne može otkriti više informacija.

Ostaje nam samo da nagađamo u ovom trenutku šta bi to moglo biti. Poseban DLC sa igrivom Invisible Woman ili Mr. Fantasticom bi bio strašno dobar sadržaj, no nekako sumnjamo da će iznenađenje biti toliko veliko i toliko dobro.

Ono što je donekle najlogičnije jeste novo odijelo za Spider-Mana, prvenstveno Future Foundation odijelo u kojem je bio prije nekoliko godina u stripu kada je i postao privremeni član Fantastične četvorke. A vjerujemo da niko ne bi imao ništa protiv ”škartoc Spideya” tj. klasičnog odijela u kojem umjesto maske Peter nosi papirne smeđu vrećicu.

Uskoro ćemo svakako saznati o čemu se radi, jer bismo do kraja sedmice trebali dobiti taj novi sadržaj.

(GoodGame.hr)