in

Nintendo pokrenuo tužbu, Soulja Boyeve konzole napokon maknute s tržišta

Reper Soulja Boy i njegove konzole koje su bile očita kopija Nintendovih i drugih konzola te su, nekako, uspjele biti na tržištu neko vrijeme unatoč očitoj krađi, napokon su dobile svoj epilog.

Barem što se tiče dostupnosti tih konzola na tržištu. Iako je Soulja Boy uvjeravao ljude na društvenim mrežama da mu nitko ništa ne može i da se ne radi o krađama konzola, najnoviji zapis na društvenim mrežama govori da je ipak natjeran da makne konzole, i sve ostale problematične proizvode s tržišta.

Svi dokazi o postojanju SouljaGame konzola su maknuti sa službenih stranica, kao i većina tvitova prije samoga micanja tih proizvoda. Na upite ljudi o situaciji, Soulja Boy je samo napisao da nije imao izbora, što je povuklo lavinu komičnih komentara na društvenim mrežama.

Iako im je trebalo par sedmica, izgleda da je Nintendo uspio reagirati i ugasiti kopije njihovih konzola, iako nije nemoguće da ga je prijavio i Apple zbog sličnosti njegovih drugih proizvoda sa njihovim AirPodovima i Apple Watchem. Pretpostavljamo da samo micanje tih proizvoda nije jedina kazna koju je Soulja Boy dobio, pa ćemo pričekati neko vrijeme da dobijem još konkretnije podatke o sankcijama.

(GoodGame.hr)