in

Fallout 76 je skoro duplo veći od Fallouta 4, a saznali smo i detalje o blagim mikrotransakcijama

Nakon što je Bethesda prošle sedmice objavila datume puštanja Fallout 76 bete, nad glavom su nam ostala visjeti brojna pitanja. I dalje, praktički mjesec dana prije izlaska ne znamo previše o igri. Iz Bethesde su na svojim stranicama odlučili razjasniti neke stvari, barem što se bete tiče.

Betu će Xbox igrači igrati od 23.10., dok će PC i PlayStation 4 igrači igrati sedam dana kasnije.

Sasvim dovoljno vremena će to biti Xbox igračima da igru testiraju i prijave bugove Bethesdi prije nego što dođu ostali.

Ono što je većini nas najbitnije, s obzirom na katastrofalnu telefonsku infrastrukturu kod nas je veličina downloada igre. Fallout 76 beta će tako težiti relativno niskih (barem u usporedbi s Red Dead Redemptionom 2) 45 gigabajta. Što je, zanimljivo, skoro duplo više od Fallouta 4 i čak 5 puta više od New Vegasa.

Za igranje bete bit će vam potrebna PlayStation Plus ili Xbox Live pretplata, što nam je čudno jer kod beta testiranja drugih igara to nije bio slučaj, a sav napredak bi se trebao prenijeti u igru kad ona izađe 14. 11. na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-ju.

Saznali smo i ime igrine valute koju ćemo kupovati sa stvarnim novcem. To su “atomi”, s atomima ćemo kupovati kozmetičke stvari u igri, a bitno je naglasiti kako će iste biti moguće dobiti i kroz samo igranje. Pa će, barem u teoriji, biti moguće sve u igri kupiti bez dodatnog ulaganja novca.