in

Uhapšen muškarac koji je kćerku ugurao u slot mašinu da mu izvuče Nintendo Switch

Prije par dana se u američkoj saveznoj državi Masačutes desio rijetko bizaran slučaj kada je jedan muškarac riješio da uz pomoć svoje male djece “osvoji” nagrade iz mašine sa nagradama na nešto alternativniji način.

Naime, u jednom tržnom centru, u BarBer Cut Lite mašini (mašina iz koje “hvatate” nagrade) postoji i Ninteno Switch konzola, i pomenuti muškarac je kroz otvor ispod, gdje se osvojene nagrade preuzimaju, riješio da ugura svoju kćerkicu kako bi mu izvukla konzole i još neke druge nagrade.

Dijete, koje naravno nije ništa krivo jer je samo pratilo ono što kaže otac, je to uradilo na veoma efikasan način i brzo je izvuklo napolje Ninteno Switch i Nintendo 3DS, kao i još par drugih stvari.

Cijeli ovaj bizaran slučaj možda nikada ne bi ni bio otkriven da nije snimam i javno prikazan, pa je poslije nekoliko dana sakrivanja, osumnjičeni muškarac riješio da se sam preda policiji i sada je pokrenut slučaj protiv njega za krađu, ali i za ozbiljno ugrožavanje svoje djece, jer ne smijemo ni da pomislimo kako stvari mogu da pođu naopako kada ugurate malu djevojčicu unutar ovakih mašina.

Cijelu situaciju možete vidjeti na snimku ispod, koji je ovog čovjeka i “proslavio” i zasluženo odveo u zatvor.