in

Prikazano je prvih 10 minuta gameplaya za Fallout 4: New Vegas mod

Spominjali grupicu entuzijasta koji su odlučili čitavi Fallout: New Vegas prebaciti u Fallout 4 pokretač i nazvati ga – Fallout 4: New Vegas. Nakon što je prilična količina tekućine rijeke Save prošla ispod Savskih mostova od posljednje vijesti, priuštili su nam novi video koji prikazuje prvih 10 minuta gameplaya.

Obično modovi ovakve vrste često ne dožive završetak zbog toga što ih izdavač odnosno vlasnik IP-a “sredi”, ili projekt bude jednostavno preambiciozan i zahtjeva previše godina rada. Budimo realni, i Fallout 4: New Vegas će sigurno zahtjevati jako puno sati rada utučeno, pa se nadamo da će ekipa ustrajati. Pogotovo kada vide da ih Obsidian, koji je radio Fallout: New Vegas podržava na Twitteru.

Fallout 4: New Vegas bi trebao sadržavati sve što je imao original: potpunu priču i sve questove kao i voice acting, a sve to umotano u Fallout 4 pokretač koji donosi elemente koje originalni nije imao. Sada bi trebao doći dio kada se spominje izlazak moda. Nažalost, nema ni približnog termina izlaska, tako da nema druge nego strpiti se. Ukoliko bude još novosti, saznat ćete na vrijeme.