in

Ubisoftov Starlink svakim prikazom izgleda sve bolje

Voljeli mi ili ne Ubisoft treba mu nekada priznati da se ne boji upustiti u avanturu i žanr za koji niko ne zna kako će proći. Starlink: Battle for Atlas je upravo takva igra. Rijetko tko je čuo za nju, a rijetko se uopće i piše o njoj.

Na prvu Starlink izgleda kao kopija No Man’s Skya što bi prije par mjeseci bila nečasna usporedba, ali eto, danas je NMS postao respektabilna igra i solidan prestavnih svog žanra. U Starlinku ste smješteni u sistem Atlas koji je udaljen samo 400 svjetlosnih godina.

U igri ćete posjetiti razne planete, upoznati par stotina vrsta i skupina vanzemaljaca, a često ćete vrijeme provesti u svemirskim bitkama koje izgledaju puno bolje napravljene nego u NMS-u. Jučer smo dobili novi gameplay prikaz koji izgleda vrlo zanimljivo. U gameplayu koji vidite upravo vidite kako izgledaju bitke u svemiru i na samom planetu. Pratimo Masona (ne onog iz Sante Barbare) kako pomaže u tamanjenju grupe odmetnika, a kada sleti na planet vidite kako u igri funkcionira sistem borbe na tlu s otrkivanjem slabih tačaka neprijatelja do kombiniranja raznog oružja. Istina da igra izgleda poznato, ali moram priznati da po meni ima potencijala za odličnu zabavu kako za mlađe igrače, tako i za nas mlade u duši.