in

Call of Duty: Black Ops 4 ubacit će i zombije u svoj battle royale mod

Treyarch i DICE kao da su se dogovorili kada će otkriti nove detalje o battle royale modovima svojih pucačina.

Doznali smo dakle da će Firestorm mod u Battlefieldu 5 podržavati do 64 igrača, a zatim se javio i razvojni tim Treyarch poručivši kako će Blackout mod u Call of Duty: Black Opsu 4 imati više – ukupno 80 igrača po serveru.

Pri tome vrijedi naglasiti kako se broj od 80 igrača odnosi na skoro testiranje beta verzije, a do konačne bi se verzije mogao i povećati. Dakle, još uvijek ima nade da će Blackout dosegnuti battle royale standard od stotinu igrača po meču.

“Od ukupnog broja igrača važnije nam je da je iskustvo igranja sređeno koliko može biti, da to bude idealni format za igranje. Zato počinjemo s 80 igrača, ali mogli bismo ići i više od toga. Kad god lansiramo igru u beti, to je tek početak nečega.” – stoji u objašnjenju iz Treyarcha.

Osim broja igrača potvrđena je još jedna zanimljiva stvar. Naime, zombiji će također biti dio Blackout moda, otkrio je Game Informer. Za sada nije potpuno jasno u kojem obujmu, tj. hoće li biti prisutni kao opcija, hoće li se pojavljivati samo na određenom području. Znamo samo da će ih kontrolirati umjetna inteligencija, a ne sami igrači.

Potvrđeno je i da će Blackout imati ukupno četiri vozila. Na zemlji će se voziti kamion i ATV, na moru čamac na napuhavanje, a u zraku helikopter. Sva vozila osim vozača mogu povesti dva do četiri putnika. Sva vozila bit će dostupna u testiranju bete.

A kad smo kod testiranja Blackout moda, evo rasporeda kada ono kreće na pojedinim platformama:

PS4 (rani pristup za preorder)

Počinje: 10. 09. u 19:00
Završava: 17. 09. u 19:00

PS4 i XBOX ONE (otvorena beta)

Počinje: 14. 09. u 19:00
Završava: 17. 09. u 19:00

PC (rani pristup za preorder)

Počinje: 14. 09. u 19:00
Završava: 17. 09. u 19:00

PC (otvorena beta)

Počinje: 15. 09. u 19:00
Završava: 17. 09. u 19:00

(HCL)