in

Uskoro počinje beta test za Call of Duty: Black Ops 4, dobili smo prvi prikaz Battle Royale moda

Znamo sve detalje o privatnoj beti za nadolazeći Call of Duty: Black Ops 4, a ako i sami usvojite ta znanja, možda vam vrata za pristup beta testu ne budu zatvorena.

U osmom mjesecu krenut će prva runda testiranja nove Call of Duty igre. Black Ops 4 u privatnoj (zatvorenoj) beti moći će se zaigrati na svim platformama, a u gornjem traileru možete vidjeti što nas sve čeka tokom testiranja. Ukratko, deset specijalista, šest mapa i šest modova – nije loše za jedan beta test, zar ne?

Beta će biti dostupna u različito vrijeme za različite platforme. Najbolji tretman imat će igrači PlayStationa 4 kojima će se beta otvoriti 03. avgusta u 19 sati po našem vremenu. Beta će trajati tri dana, do 06. avgusta. Zatim će idućeg vikenda pristup beti ponovno imati igrači na PS4 konzoli, ali i igrači na Xboxu, od 10. avgusta do 12. avgusta. PC Master također će imati pristup beti od 11. 08.

Ako ste izdržali do samog kraja gornjeg trailera, onda ste po prvi puta imali prilike vidjeti prve kadrove gameplayja iz Blackouta, battle royale moda u Black Opsu 4. Njega u beti neće biti nego će on svoje testiranje dobiti tokom devetog mjeseca.

Za vas koji ste s interesom kliknuli na ovu vijest i niste odustali od čitanja, evo male nagrade. Dijelimo deset kodova za betu (neovisno o platformi), pa ko prije – njegovo. Kodove aktivirate na službenoj stranici Call of Dutyja.

RGQD-SNH49-TF7C
2QTN-NLT06-BS6N
GZN0-996BM-2NHG
T2PT-4RX9Y-9WXP
XT3Z-56NYX-9CRN
Q3E9-KEWJG-FLH8
P21X-SL9NF-9MES
781L-269XJ-XHK6
0GPG-7FRM8-PXMC
H67J-49BR4-HLS9

(HCL)