in

Cheateri su najgori. Nemojte biti cheater

Cheateri su najgori. Nemojte biti cheater.

Ali bilo bi dobro da znate kakvim metodama se koriste neki od njih da vam unište meč – kako bi ih mogli prijaviti. Evo jednog starog trika kojim se neki koriste.

Ako igrate online igre sigurno ste naletjeli na situaciju gdje vam protivnik nestane pred očima i pojavi se iza leđa ili se potpuno zamrzne i postane besmrtan na moment. Takve situacije su katastrofa. Svi ih mrzimo i pripisujemo ih lagu. Nekada za taj lag možete okriviti svog pružatelja internet usluga, ponekad sam gameserver odnosno igrin netcode, a ponekad prvljavog, pokvarenog cheatera s lag switchom.

Gospodin iza YouTube kanala “Rulof Maker” u gornjem videu objašnjava kako napraviti jedan takav lag switch pa smo mislili da bi vam bilo zanimljivo vidjeti cijeli taj postupak, odnosno do kojih granica neki igrači idu kako bi uništili drugima online igranje.

Iako “Rulof Maker” u svom videu ne preporuča korištenje ovog DIY cheata u javnim online igrama, već samo kao zezanciju s prijateljima, nekako sumnjamo da mu neće doći da pritisne taj prekidač usred jednog regularnog, javnog meča. No ko smo mi da sudimo – za to postoje dislajkovi na YouTubeu, a ovaj video trenutno broji 4257 dislajkova.

Ako vam dođe da probate ovo napraviti i sami radije nemojte – u mnogim igrama možete dobiti ban, a i ne želite biti na glasu kao varalica.

(HCL)