in

Stiže nam novi God of War?

Svi znamo kakav je posljednji God of War i koliko je dobar. Dapače, odličan! Pa kad je tome tako, sigurno mnogi od nas nebi imali ništa protiv za još jednu avanturu našeg omiljenog bradatog, ćelavog i namrgođenog Kratosa i njegova sina Atreusa. Čini se kako bi nastavak mogli dočekati.

Santa Monica Studio je izbacila oglas za posao u kojem traži konceptualnog dizajnera odnosno artista.

Kada pogledao prvu crticu pod „principle duties“, možemo vidjeti kako se očekuje da takav zaposlenik u saradnji sa glavnim direktorima sudjeluje kreiranju kvalitetno detaljnih likova, bogova, kreatura i ostaloga. Ostatak oglasa je klasika puna poželjnih kvalifikacija i seta iskustva koje traže samo najbolje.

Kada se radi o studiju koji stoji iza igre kao što je God of War, to je razumljivo.

Ako se ovo obistini i nastavak God of Wara bude najavljen, sljedeće eventualno pitanje bi bilo – na koju konzolu bi igra došla? Optimisti tvrde kako bi Santa Monica mogla ugurati još jedan God of War taman na izmaku generacije (za PlayStation 4), kao što je to Naughty Dog učinio sa The Last of Us na zalasku PlayStation 3 karijere.

Pa shodno tome kasnije izdati remaster za PlayStation 5. Dok drugi kažu da će to odmah biti rani PlayStation 5 naslov. Živi bili pa vidjeli i igrali.