in

Ellie će u The Last of Us Part 2 imati partnera ili partnericu

Brojka u nazivu igre The Last of Us Part 2 doista nije laž.

Direktor igre Neil Druckmann potvrdio je da će u nastavku Ellie imati pomoćnika ili pomoćnicu.

Gameplay video prezentiran na E3 sajmu dao nam je do znanja da će novi protagonist post-apokaliptične igre The Last of Us Part 2 biti Ellie. Ona će tako tu ulogu preuzeti od Joela pa ćemo u svijetu clickera, bandita i ostalih nemani ovaj put pokušati preživjeti iz njezine perspektive. Ono što u tom videu nije prikazano, međutim, bio je odgovor na pitanje hoće li Ellie u toj muci imati i nečiju pomoć.

Direktor i autor scenarija za igru, Neil Druckmann, u intervjuu za Buzzfeed otkrio je da Ellie prilično sigurno neće putovati sama:

“Iako to nismo prikazali u demu, na temelju naše prethodne igre možete zaključiti da će s vama kako prolazite kroz igru biti i neki NPC lik.” – poručio je Druckmann.

Identitet tog lika ipak nam nije htio dati. Vrlo vjerojatno to neće biti Joel – ruku na srce, to bi izgledalo čudno – no na internetu se raspravlja hoće li to biti neki novi lik ili će se vratiti netko koga smo upoznali u prethodniku. Primjerice, nagađa se da bi nam partnerica mogla biti djevojka s kojom je Ellie plesala i koju je poljubila za vrijeme trajanja E3 trailera.

 

(HCL)