in

Destiny 2 možete besplatno igrati na PC-u

Ako ste zagrijani za napucavanje s vanzemaljcima umjesto za napucavanje s Rusima, ovaj vikend na PC-u možete u cijelosti možete zaigrati Destiny 2 bez da potrošite ijednu marku.

Svega sedam dana nakon što su identičnu stvar učinili za PS4, Bungie je ovaj vikend i PC igračima odlučio ponuditi Destiny 2 za dvodnevnu probnu vožnju. Princip je i dalje isti: za vrijeme trajanja promotivnog događaja Destiny 2 možete isprobati u cijelosti, bez ikakvog izrezanog sadržaja (iako DLC naravno nije uključen).

Sama kampanja traje 15-ak sati, a kako promotivni događaj završava sutra u 19 sati, uz pažljivo planiranje vremena, sa svojom interplanetarnom rekonkvistom mogli biste do tada biti u potpunosti gotovi.

Pritom imajte na umu jednu stvar: Destiny 2 dostupan je za preuzimanje isključivo putem Battle.net klijenta, a veličina datoteka potrebnih za pokretanje igre iznosi otprilike 63 gigabajta. Ako je ikako moguće zovite susjeda da vam provuče svoj optički kabel, a ako ne – vadite kalkulator i računajte isplati li vam se započeti s pohodom.

Ipak, dobra stvar u čitavoj priči je da će vam, ukoliko zaigrate probnu verziju Destiny 2 svi spremljeni podaci ostati sačuvani za ubuduće. Ako vam se igra svidi, na stranicama Battle.neta Destiny 2 se u paketu sa svim DLC-ovima trenutno nalazi na ljetnom sniženju te ga se može nabaviti za 39 američkih dolara.