in

GTA Online ponovno dijeli besplatne GTA dolare, velike popuste, epileptična odjelca i još svašta nešto

Kao i prethodnih godina, povodom američkog dana nezavisnosti serverima dominiraju vatrometi i stilizirani američki itemi poput tragova mlažnjaka u njihovim bojama i slično.

Oni koji su se prijavili na tzv Guest Listu protekle sedmice koja je trebala promovirati nadolazeći veliki DLC s klubovima će dobiti kao poklon 300 hiljada dolara i atraktivno odjelce. Ne brinite, ako ste igrali igru u sedmici prije 2. jula na listi ste automatski.

Dodatno, ako se ulogirate ovih dana, za nekih 10 dana biste trebali dobiti “besplatnih” 100 hiljada dolara na svoje račune. Tu je i čitav niz popusta, poput onih od 50% na hangare, urede, bikerske klubove i biznise.

Veliki popusti od 40% su postavljeni na sve u igri što je obojano u boje Amerike i biti će prisutni sve do 9. jula. Sve ovo bi trebao biti samo uvod u jednu od najvećih ekspanzija dosad, gdje bismo trebali voditi i izgrađivati klubove od rupčaga do najekskluzivnijeg kluba Los Santosa i Blaine Countyja gdje će se dolaziti drogirati i najveće zvijezde.