in

Najavljen Cyberpunk 2077, a prema prvim kadrovima radi se o nevjerovatnoj igrici

Šest godina iščekivanja je iza nas i tvorci Witcher serijala napokon su nam pobliže demonstrirali svoj novi projekt, taj famozni Cyberpunk 2077.

Konkretan prikaz gameplayja još uvijek nemamo, ali tu je barem trailer koji nas upoznaje sa svijetom ove igre, takozvanim Night Cityjem koji je u 2077. godini proglašen najgorim mjestom za život u Americi. Kalifornija, što ćete.

Sudeći prema komadićima detalja iz trailera, možemo posložiti informaciju da će jedan od glavnik protivnika u igri biti megakorporacija zvana Arasaka.

Priča će se baviti sukobom radničke klase i korporacija koje vladaju Night Cityjem. U igri ćemo moći stvoriti vlastitog lika, tako da je ovaj u traileru samo placeholder (iako će mu glas biti isti ako se odlučite za muškog lika).

Na prvu se može primijetiti kako je Rockstarov GTA očiti uzor za prezentaciju, iako se poveznica može povući i sa šarenim koloritom Watch Dogsa 2.

U bilo kojem slučaju, izgleda kako nas u Cyberpunku čeka sve i svašta – od zabavnih mini igara do žestoke akcije. Uz sve to vrijedi još spomenuti kako je ovaj trailer izveden u samom pokretaču igre, tako da barem u teoriji ne treba očekivati neki drastični downgrade u konačnoj verziji.

Usput rečeno, dok smo svi bili zatečeni novim trailerom, CD Projekt RED je u njega sakrio kodove za The Witcher 3. No, ne morate ih tražiti – svi su već iskorišteni.

(HCl.hr)