in

Igrači nezadovoljni novom igrom Agony

Dugoočekivana horor igra Agony jučer je stigla na tržište, ali prve ocjene od igrača i recenzenata usmjerene su na lošu optimizaciju, cenzuru i slab dizajn samih staza.

Naime, putem Steama je do sada primio sveukupno 566 korisničkih recenzija od kojih je 243 ocijenjeno negativno.

Što se tiče cenzure, Madmind Studio najavio je prethodno kako će Agony morati biti cenzuriran zbog izbjegavanja AO ocjene s kojom ne bi mogla biti lansirana na PlayStation 4 i Xbox One platforme.

Iako je izjavio kako će PC igrači moći besplatno preuzeti posebnu AO zakrpu, samo dan prije lansiranja potvrđeno je kako su uspjeli ukloniti cenzuru u većini situacija te da ipak neće lansirati AO zakrpu zbog pravnih razloga.

“Imajte na umu kako će ostavljanje necenzuriranog sadržaja rezultirati zabranom igre, a Madmind Studio bit će tužen. To bi jednostavno dovelo do zatvaranja studija. Očito, ne želimo da se to dogodi i nadamo se da to razumijete.”

Zbog spomenute loše optimizacije i drugih problema, savjetujemo da pričekate službenu zakrpu od developera prije kupnje ovog naslova.

Agony je single-player horor igra s velikim fokusom na preživljavanju u kojoj igrač preuzima ulogu izmučene duše u paklu bez sjećanja u vezi svoje prošlosti. Kao glavna gameplay mehanika navodi se mogućnost upravljanja umova ljudi i jednostavnih demona s ciljem preživljavanja i bijega iz pakla.

(Play.co.rs)