in

Počele su prijave za beta testiranje najveće auto-moto igre ikad

Prvi “The Crew” je bio dosta dobra igra. Selling point definitivno je bila cijela Amerika na dlanu, postojao je određeni užitak u vožnji s prijateljima s jednog kraja kontinenta na drugi, međutim, unatoč velikom trudu developera i brojnim nadogradnjama, popularnost igre među igračima je pala prilično brzo i u igri su ostali samo oni najzagriženiji.

Dakle, slično kao s “Forza Horizon” igrama, međutim, ni približno jednako “Test Drive Unlimitedu 2” koji je postao svojevrsni kult među racing fanovima.

Sve mane prethodnika “Ubisoft” obećava riješiti u “The Crew 2” koji će nekako uspjeti biti još veći i raznovrsniji, pa će Amerika 29. juna, kad igra izlazi, biti još veća i raznovrsnija, dok se automobilima još priključuju avioni i brodovi.

Da, moći ćemo krstariti nebom iznad SAD-a i izvoditi vratolomije s prijateljima, a zatim se prebaciti u V12 gliser i juriti močvarama oko Miamija. Sve to ćemo moći testirati kako izgleda u praksi već jako brzo kad će započeti zatvoreno beta testiranje igre na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Prijaviti se možete ovdje, a onda preostaje samo čekanje na pozivnicu. Ako je suditi prema prvoj igri, zatvorena beta će biti masovna i mnogi od nas će zasigurno dobiti poziv u testiranje.