in

Thanos je novi lik u Fortniteu!

Počevši od danas besplatni Battle Roylae mod za Fornite ugostit će zvijezdu Avengers: Infinity Wara pod imenom Thanos, a moći ćete se i razmahati “rukavicom beskonačnosti”.

Nije pretjerano reći da je Fortnite stekao globalnu popularnost zbog svojeg besplatnog Battle Royale moda, a sada sve svoje stare igrače i novopridošlice želi počastiti jednim ekskluzivnim i vremenski ograničenim crossoverom s trenutno najgledanijem filmom u kinima – Avangers: Infinity Warom.

Naime, kao što ste iz naslova te njemu priložene slike mogli zaključiti, Epic Games će danas, preciznije 8. maja, u svom Fortnite Battle Royaleu ugostiti ludog titana imena Thanos i njegov Infinity Gauntlet iliti, po naški, rukavicu beskonačnosti.

Prema američkom časopisu Entertainment Weekly, koji posjeduje detalje o kampanji, gauntlet možete pronaći bilo gdje na mapi, a onaj igrač koji ga se dočepa preobrazit će se u titana Thanosa.

I to je realno sve što znamo o Fortnite Battle Royale: Avengers Infinity War crossoveru. Konkretno, Epic Games još uvijek nije obznanio kada će se igrači na svim platformama morati odreći ljubičastog titana i njegovog moćnog Infinity Gauntleta.