in

Vraća se borilačka igra s poznatim likovima – MultiVersus

Timska tučnjava zvana MultiVersus spremna je za izlazak u “punom” izdanju. Nakon otvorenog testiranja koje je trajalo od 2022. do 2023., MultiVersus će svoja vrata za igrače otvoriti 28. 5. ove godine na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series platformama. Igra će podržavati cross-play te dijeljeni napredak na svim platformama.

Bit će to i dalje free-to-play igra, ali je potvrđeno kako će ovoga puta doći sa svojevrsnom kampanjom, odnosno PvE sadržajima. Puna će verzija biti lansirana u Unreal Engineu 5 s detaljnijim likovima, boljim netcodom i proširenim rosterom boraca.

U slučaju da ste na MultiVersus već zaboravili, radi se tu o tabačini nalik Smash Bros. serijalu. Za razliku od vašeg klasičnog Mortal Kombata, Tekkena i Street Fightera, ovdje je bitno zadržati tlo pod nogama, tj. izdržati meč bez da vas protivnici izguraju s mape. U igri se sukobljavaju razni likovi iz franšiza Warner Bros. Discoveryja, poput Toma i Jerryja, Supermana, Batmana, Ricka i Mortyja, Gremlina i LeBrona Jamesa.

 

(HCL)