in

Forza Horizon 4 mogao bi biti najavljen na E3 sajmu

Nekome je u španskom ogranku Microsofta pobjegla informacija kako će mjesto radnje nove Forze Horizon biti otrkiveno na ovogodišnjem E3 sajmu.

Tačno dva mjeseca dijele nas od najpoznatijeg sajma u industriji videoigara, a to znači da će se glasine i tračevi o novim najavama i premijernim otkrivanjima intenzivirati u nadolazećim sedmicama.

Krećemo s dosta lakim predviđanjem – da će Microsoft na E3 sajmu predstaviti Forzu Horizon 4.

Glasine o tome prenio je portal Gamereactor koji je od Fernande Delgado iz Microsoftovog ogranka u Španiji izvukao izjavu kako će mjesto radnje sljedeće Forze Horizon biti otkriveno na E3 sajmu. S obzirom da ni sama igra još nije najavljena, jasno je što slijedi.

Naravno, ovo su za sada još uvijek neslužbene informacije, kao i prijašnje glasine da bismo se u novoj Forzi Horizon mogli provozati prometnicama Japana ili neke afričke zemlje.

Ako gledamo prethodne igre, od kojih je svaka izlazila u razmaku od dvije godine, te je bila smještena na različitim kontinentima (još nijednom u Aziji ili Africi), jasno je zašto postoje vjerovanja da Forza Horizon 4 stiže ove jeseni.