in

Objavljeno šta se nalazi u WoW: BFA Collector’s editionu

Kao i sa svakom novom ekspanzijom za World of Warcraft, Blizzard je sačekao zvaničnu najavu datuma izlaska da bi objavio šta će se nalaziti u fizičkoj verziji za kolekcionare.

Pored digitalnih sitnica koje su poznate još od ranije i luksuznog pakovanja, ovaj put nas očekuje i novela koja se čita sa dvije strane – jedna za Alijansu i druga za Hordu – a u kojoj će se nalaziti i slike i crteži ekskluzivni za fizičku ediciju u tvrdom povezu.

Same priče će se naći na sajtu za besplatno preuzimanje nešto kasnije, vjerovatno tek nakon izlaska igre. Prethodnih godina se dobijao i CD sa orkestralnom muzikom iz igre, ali kako se vremena mijenjaju, ovo je sada zamijenjeno ključem za digitalno preuzimanje muzike.

Na kraju, dobija se i dvostrani metalni novčić, ponovo sa simbolima Horde i Alijanse na svakoj strani.

Uz sve to, konačno stiže i usluga koju su fanovi zahtevali već godinama!

Naime, igrači koji su ranije poručivali fizičku kopiju Collector’s Editiona su obično imali ključ viška ako žele da ranije pristupe digitalnim stvarčicama ili da čekaju da igra i zvanično izađe kako bi došli do svoje kopije.

Kolekcionari, možete odahnuti, to više neće biti slučaj. Od sada, igrači koji već imaju ranije kupljenu Digital Deluxe verziju igre na svom nalogu, a zatim kupe i fizički Collector’s Edition, mogu taj ključ da zamijene za Battle.net Balance u protivrijednosti razlike u cijeni. Ali to nije sve – istu stvar mogu uraditi i igrači koji su kupili standardnu verziju igre ranije, a kasnije odlučili za Collector’s; s’ tim što će njihov balans na nalogu biti nešto manji, zbog veće razlike u cijeni.