in

Gran Turismo 7 poklonit će vam auto iz Gran Turismo filma, a stiže i vozilo prve pomoći

Gran Turismo 7 u ponedjeljak, 7. 8., dobit će svoje ažuriranje verzije 1.36, a u sklopu njega i poklon dostupan svim igračima.

Bez obzira planirate li ovoga mjeseca otići u kino da biste pogledali film Gran Turismo, igra će vam pokloniti Nissan GT-R Nismo GT3 ’18, automobil kojega vozi protagonist filma. Ponuda će trajati sve do 28. 9. ove godine.

Izgled samog vozila također je repliciran iz filma, a ako već imate Nismo GT3 ’18 možete zasebno kupiti i naljepnice koje čine ovo posebno izdanje.

to se tiče novih vozila, ovoga puta dobivamo tri nova: Chevrolet Corvette (C1) ‘58, Maserati MC20 ‘20, Toyota GR Corolla MORIZO Edition ‘22. Zapravo, dobivamo četiri nova vozila – ova tri bit će dostupna od ponedjeljka, a u devetom mjesecu stiže Toyota Ambulance Himedic ’21 – jedno od čudnijih vozila koja su se pojavila u Gran Turismu. Tko bi se nadao da ćemo u GT igri jednoga dana upravljati vozilom prve pomoći?

Osim novih vozila, stižu i tri dodatne kolekcionarske misije za Maserati (lv 40.), Aston Martin (lv 44), te Kei vozila (lv 27). Scapes prizorima bit će dodan set od osam pozadina jedne vatrogasne postaje u Fukuoki.