in

Dobit ćemo CoD: Modern Warfare 2 Remastered, ali bez multiplayera

Čini se kako je glasina o Modern Warfare 2 Remasteredu istinita, međutim, poboljšana i dorađena verzija Call of Dutyja iz 2009. godine bit će lišena multiplayer komponente.

Prošle sedmice, kompanija Amazon ponovno se izlajala da ćemo dobiti neku videoigru koja još uvijek nije službeno najavljena. Naime, u priču je upleten Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered koji bi trebao izaći 30. 04. ove godine, a koštao bi 20 eura (150 kuna).

Prema CharlieIntelu, gaming portalu koji se bavi širenjem bilo kakvih informacija o Call of Duty franšizi, odnosno njegovim izvorima ta informacija je tačna te povrh toga tvrde kako remasterizirana verzija videoigre iz 2009. godine neće imati multiplayer komponentu. Također, treba naglasiti kako su izvori za uvijek pouzdani Eurogamer potvrdili te tvrdnje.

Dakle, Modern Warfare 2 Remastered imat će samo singleplayer mod, pa sada njegova cijena ima smisla, no u projekt neće biti uključen Raven Software koji je prije nešto manje od dvije godine dostavio remasteriziranu verziju Call of Duty 4: Modern Warfarea. Umjesto toga, za nadolazeći remaster navodno će se pobrinuti Beenox, koji je ranije pomagao oko razvoja Modern Warfare Remastereda.

(HCL)