in

Pretplatnici PlayStation Plusa idući mjesec dobivaju najčudniju igru 2023. godine

Pretplatnici PlayStation Plusa u trećem su mjesecu dobili Tchiju, ovoga mjeseca nudi se Meet Your Maker, a sljedeći mjesec moći će se zaigrati neobični naslov zvan Humanity.

Humanity je akcijska puzzle igra u kojoj kao svjetleći pas Shiba Inu vodite grupe ljudi kroz različite poligone s preprekama i izazovima. Vidite, čovječanstvo je u ovoj igri izgubilo svoju svrhu, a na jednom je psu da ih povede prema blistavijim danima. Međutim, na tom putu ispriječit će se DRUGI – protivnici koji ne žele da dođete prema blistavijim danima. I zato će se vaši podanici na naredbu lajanja moći potući s drugima – koristeći lightsabere.

Vjerojatno niste svjesni što ste upravo pročitali, a ja nisam svjestan što sam uopće napisao. Složit ćemo se da je igra apsurdna, jednako kao i reklame za nju koje možete vidjeti u novom videu. No, u bilo kojem slučaju, taj će apsurd biti dostupan pretplatnicima PS Plus Extra usluge od 16. 5. Istog dana igra stiže na PlayStation 4 i 5 te PC, a imat će i opcionalnu VR komponentu.